• Kulturni centar Zrenjanina organizuje program u okviru „Dana piva“

    Kao i svake godine, tako i ove, Kulturni centar Zrenjanina programima u sopstvenoj režiji pridružiće se manifestaciji „Dani piva“.   O tome je danas bilo reči na konferenciji za novinare u Kulturnom centru.   – Po sedmi put organizujemo Festival alternativnog zvuka „Zrenjanin zove“ – rekao je Goran Marinković, direktor Kulturnog centra Zrenjanina. – Prvi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kulturni centar Zrenjanina organizuje program u okviru „Dana piva“

    Kao i svake godine, tako i ove, Kulturni centar Zrenjanina programima u sopstvenoj režiji pridružiće se manifestaciji „Dani piva“.

     

    O tome je danas bilo reči na konferenciji za novinare u Kulturnom centru.

     

    – Po sedmi put organizujemo Festival alternativnog zvuka „Zrenjanin zove“ – rekao je Goran Marinković, direktor Kulturnog centra Zrenjanina. – Prvi put ove godine dečji program biće organizovan u Plankovoj bašti, pod nazivom „Dečije zabavilište u Plankiću“, a predstaviće se sve organizacije koje rade sa decom u Zrenjaninu. U Gradskoj bašti od 28. avgusta do 2. septembra biće organizovan dramski program. Jako nam je drago što smo našim programima pokrili interesovanja od najmlađih do najstarijih sugrađana – istakao je Marinković.

     

    Programski direktor Kulturnog centra Vladimir Đurić govorio je više o festivalu „Zrenjanin zove“.

    – Koncept festivala čine nastupi rokenrol bendova, njihovo predstavljanje i pregled muzičkih akutelnosti. Festival tradicionalno okuplja zrenjaninske bendove, a ove godine imaćemo i goste, dva benda iz Novog Sada – istakao je Đurić.

     

    Festival se od 31. avgusta do 1. septembra održava u amfiteatru Kulturnog centra, dodao je Đurić.

     

    Na „Zrenjanin zove“ pozvao je i Srđan Dević, frontmen zrenjaninskog benda „Sukob interesa„.

     

    – Naš bend ove godine slavi dvadeseti rođendan. Bilo bi lepo da ga proslavimo sa ljubiteljima dobrog zvuka. Zato pozivam sve one koji slušaju rokenrol, da obavezno pogledaju i poslušaju bar neke od bendova, neće pogrešiti – rekao je Dević.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura