• KULTNA HIT PREDSTAVA „BUBA U UHU“ PRED ZRENJANINCIMA

    Karte su u prodaji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    ZRENJANIN – Kultna predstava „Buba u uhu“ Žorža Fejdoa, a u režiji Ljubiše Ristića, biće odigrana u utorak, 31. maja, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Predstava počinje u 20 časova.

    buba-u-uhu

    Sadašnju glumačku ekipu čine Lazar Jovanov, Mihajlo Perišić, Vojislav Tomić, Nikola Ivačkov, Novak Simić, Ana Kostovska, Obrad Radulović, Tašana Đorđević, Marina Rakić i drugi.

    Čuvena „Buba u uhu“, rađena po do tada na ovim prostorima nepoznatom komadu Žorža Fejdoa, premijerno je izvedena 7. juna 1971. u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kao diplomska predstava mladog Ljubiše Ristića, koji je komad i adaptirao, odnosno znatno skratio.

    Uz legendarnog Nikolu Simića i druge tada mlade, a kasnije čuvene i popularne glumce, predstava je više od četiri decenije na matičnoj sceni i brojnim gostovanjima igrana na kartu više. Stekla je status kultne, ušla je u anale, kroz nju su u raznim fazama prošla naša najveća glumačka imena.

    Uz Nikolu Simića, Branka Petrić, Rada Đuričin i Vlasta Velisavljević bili su stalni deo ansambla, a nakon Nikoline smrti, ovo troje glumaca su sada, kao specijalni gosti, deo nove glumačke postavke.

    Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

    Cena ulaznice je 1.000 dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura