• Kreativna ekološka radionica za decu „Slika lepa – čep do čepa“

    U sredu, 15 maja, na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ održaće se kreativna ekološka radionica za decu „Slika lepa – čep do čepa“. Radionica će biti upriličena u saradnji sa udruženjem „Čep za hendikep“.   Radionica počinje u 17 časova obraćanjem Zorana Martinova, osnivača i predsednika udruženja „Čep za hendikep“. Za ideju i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kreativna ekološka radionica za decu „Slika lepa – čep do čepa“

    U sredu, 15 maja, na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ održaće se kreativna ekološka radionica za decu „Slika lepa – čep do čepa“. Radionica će biti upriličena u saradnji sa udruženjem „Čep za hendikep“.

     

    Radionica počinje u 17 časova obraćanjem Zorana Martinova, osnivača i predsednika udruženja „Čep za hendikep“. Za ideju i realizaciju susreta pobrinuli su se Otilia Buheker Ilić i deca sa radionica „Sovice mudrice“.

     

    Osnovna ideja jeste da se sa decom razgovara o ekologiji i reciklaži, a potom da se, u vidu slike na kartonima, naprave veliki, veseli mozaici od čepova. Oni će kasnije ukrašavati zidove biblioteke.

     

    Nova ekološka radionica u biblioteci osmišljena je u okviru promocije EUteka kampanje #EUzaTebe u koju se uključila i zrenjaninska biblioteka.

     

    čep do čepa

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura