• KORZO FEST: Uz bogat program i kviz, glavna nagrada put na more

    Manifestacija „Korzo fest 2018“ počinje u petak, 20. jula, u 18 časova, i odvijaće se svakog petka i subote u glavnoj zrenjaninskoj ulici, do 11. avgusta, najavili su organizatori na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskoj kući.   Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura istakao je da je „Korzo fest“ nešto što će upotpuniti kulturno – zabavnu ponudu grada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KORZO FEST: Uz bogat program i kviz, glavna nagrada put na more

    Manifestacija „Korzo fest 2018“ počinje u petak, 20. jula, u 18 časova, i odvijaće se svakog petka i subote u glavnoj zrenjaninskoj ulici, do 11. avgusta, najavili su organizatori na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskoj kući.

     

    Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura istakao je da je „Korzo fest“ nešto što će upotpuniti kulturno – zabavnu ponudu grada tokom letnjih meseci i da predstavlja dobru uvertiru za centralnu gradsku manifestaciju, „Dane piva“.

     

    – Ove godine imamo i neke novine na „Korzo festu“, a u pitanju je korzo kviz, sa lepim nagradama, od kojih je glavna sedmodnevno letovanje za dve osobe u hotelu „Montenegro“ u Čanju. Pozivam sve Zrenjanince i njihove goste da posete zanimljive programe koji su pripremljeni – kazao je Salapura.

     

    Programi „Korzo festa“ će se ove godine odvijati tokom četiri naredna vikenda, na dve otvorene lokacije u glavnoj zrenjaninskoj ulici – ispred nekadašnje Robne kuće i kod Vodotornja. Trajanje programa je od 18 časova do ponoći.

     

    – Za najmlađe će program počinjati od 18 časova i za njih su pripremljene dečje i lutkarske predstave, moći će da plešu sa plesnim grupama, da učestvuju u radionicama, slikarskim i zanatskim, a ispred Vodotornja će postojati „Naša mala pijaca“, gde će oni predmete koje su napravili moći i da prodaju – objasnila je članica Organizacionog odbora manifestacije Marica Kosanović, iz Turističke organizacije grada Zrenjanina.

     

    Što se tiče pomenute nagradne igre, zainteresovani učesnici će popunjavati kupone koji će se dobijati u prodavnicama i baštama ugostiteljskih objekata u glavnoj ulici, ubacivaće ih u kutiju pored bine i ukoliko budu izvučeni, moraće da tačno odgovore na određeno pitanje o gradu Zrenjaninu, iz priče koju će prezentovati voditelj u toku večeri.

     

    Kompletan program „Korzo festa“ pogledajte u nastavku.

     

    Korzo fest 2018

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura