• KORZO FEST: Radionica starih zanata i nastup Miloš Mitić trija

    U subotu, 4. avgusta, nastavlja se program u okviru osme po redu manifestacije „Korzo fest“, koja se održava u centru grada.   Kako su najavili organizatori, u periodu od 18 do 22 sata biće upriličena „Naša mala pijaca“, radionica starih zanata „Janjine staklene iskre“ (obuka za izradu mozaika od stakla). Prijavite se za obuku i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KORZO FEST: Radionica starih zanata i nastup Miloš Mitić trija

    U subotu, 4. avgusta, nastavlja se program u okviru osme po redu manifestacije „Korzo fest“, koja se održava u centru grada.

     

    Kako su najavili organizatori, u periodu od 18 do 22 sata biće upriličena „Naša mala pijaca“, radionica starih zanata „Janjine staklene iskre“ (obuka za izradu mozaika od stakla). Prijavite se za obuku i osvojite nagradu.

     

    Od 19 sati na programu su „Banatski slavuji“ – „Super Nova“ i Plesna grupa „Free dance“, pola sata kasnije biće izvedena lutkarska predstava za decu i animacija, zatim održan Korzo kviz u kojem učesnici mogu da osvoje putovanje, kao i slikarska radionica za decu i prodajna izložba slika „Flora i prijatelji“ .

     

    Od 22 do 24 sata nastupiće bend Miloš Mitić trio, koji će izvoditi strani repertoar u jazz stilu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura