• Konkurs za izlagački program u Savremenoj galeriji Zrenjanin za iduću godinu

    Savremena galerija Zrenjanin raspisuje konkurs za samostalnu izložbu, autorsku izložbu, predavanja/promocije, iz svih oblasti vizuelne umetnosti za 2019. godinu. Izložba/projekat mora biti premijerno prikazan u Savremenoj galeriji Zrenjanin.   Na konkurs je potrebno poslati (preporučljivo u elektronskoj formi): radnu biografiju, opis projekta, vizuelnu dokumentaciju projekta – najmanje 5 fotografija u JPG formatu, i spisak neophodne opreme […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Konkurs za izlagački program u Savremenoj galeriji Zrenjanin za iduću godinu

    Savremena galerija Zrenjanin raspisuje konkurs za samostalnu izložbu, autorsku izložbu, predavanja/promocije, iz svih oblasti vizuelne umetnosti za 2019. godinu. Izložba/projekat mora biti premijerno prikazan u Savremenoj galeriji Zrenjanin.

     

    Na konkurs je potrebno poslati (preporučljivo u elektronskoj formi): radnu biografiju, opis projekta, vizuelnu dokumentaciju projekta – najmanje 5 fotografija u JPG formatu, i spisak neophodne opreme za tehničku realizaciju izložbe/projekta.

     

    Konkurs je otvoren od 1. do 30. septembra.

     

    Materijal slati na adresu: Savremena galerija Zrenjanin, sa naznakom „Za konkurs“, Subotićeva 1, 23000 Zrenjanin, ili na e-mail: konkurs.galerijazr@gmail.com

     

    Naknadno donete prijave neće biti uzete u razmatranje. Rezultati će biti poznati najkasnije do 1. decembra, a konkursni materijal se ne vraća.

     

    Više informacija na telefon 023 561 775.

     

    Osoba za kontakt je Sunčica Lambić – Fenjčev, kustoskinja Savremene galerije Zrenjanin.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura