• KONCERT KAMERNOG ORKESTRA ODUŠEVIO PUBLIKU

    ZRENJANIN – Sinoć je u Katoličkoj katedrali u Zrenjaninu održan koncert Kamernog orkestra kojim je dirigovao Aleksandar Kojić. Na repertoaru su bila dela Bartoka, Rosinija i Čajkovskog, a kao solista je nastupio Goran Gojević, klarinetista.     – Velika mi je čast da nastupam sa kamernim orkestrom, a vi treba da ste ponosni što ga […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KONCERT KAMERNOG ORKESTRA ODUŠEVIO PUBLIKU

    ZRENJANIN – Sinoć je u Katoličkoj katedrali u Zrenjaninu održan koncert Kamernog orkestra kojim je dirigovao Aleksandar Kojić. Na repertoaru su bila dela Bartoka, Rosinija i Čajkovskog, a kao solista je nastupio Goran Gojević, klarinetista.

     

    koncert-kamerni-orkestar

     

    – Velika mi je čast da nastupam sa kamernim orkestrom, a vi treba da ste ponosni što ga imate u svom gradu i što možete da uživate u muziciranju vrhunskih umetnika – rekao je Gojević pre izvođenja Rosinijevih „Varijacija“.

     

    Gojević već 25 godina živi i radi u Kanadi.

     

    Zrenjaninci će u muziciranju najvećeg broja članova Kamernog orkestra moći da uživaju za nešto više od mesec dana, tačnije 31. avgusta, za kada je najavljen koncert Zrenjaninske filharmonije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Trebalo bi ovo da zazivi i u drugim opstinama da nastupaju To je korisno za sve generacije.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura