• KONCERT BILJANE KRSTIĆ I BISTRIK ORKESTRA

    Koncert Biljane Krstić i orkestra „Bistrik“ biće održan u subotu, 16. aprila, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Koncert počinje u 20 časova. Repertoar čine numere koje su spoj tradicionalne muzike i savremenog aranžerskog postupka. Uporedo sa karijerom pop pevačice Biljana sledi svoje najdublje afinitete i više godina strpljivo prikuplja autentične audio i notne zapise […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KONCERT BILJANE KRSTIĆ I BISTRIK ORKESTRA

    Koncert Biljane Krstić i orkestra „Bistrik“ biće održan u subotu, 16. aprila, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Koncert počinje u 20 časova.

    biljana-krstic

    Repertoar čine numere koje su spoj tradicionalne muzike i savremenog aranžerskog postupka. Uporedo sa karijerom pop pevačice Biljana sledi svoje najdublje afinitete i više godina strpljivo prikuplja autentične audio i notne zapise izvorne muzike. To su uglavnom retko izvođene a većinom i neobjavljene muzičke teme sa Kosova, iz južne Srbije, Vlaške oblasti, Makedonije, Rumunije, Bugarske, Mađarske i Grčke.

    Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 600, a za organizovane posete 500 dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura