• I KNJIŽARA DELFI SLAVI ROĐENDAN

    ZRENJANIN – I knjižara Delfi u Aviv parku u Zrenjaninu u subotu 16. septembra slavi drugi rođendan. Povodom toga, u Laguni su pripremili pravu rođendansku proslavu.   Gošća povodom drugog rođendana biće bestseler autorka Mirjana Bobić Mojsilović koja će se od 18 sati družiti sa čitaocima i potpisivati svoje knjige u izdanju Lagune: „Tvoj anđeo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    I KNJIŽARA DELFI SLAVI ROĐENDAN

    ZRENJANIN – I knjižara Delfi u Aviv parku u Zrenjaninu u subotu 16. septembra slavi drugi rođendan. Povodom toga, u Laguni su pripremili pravu rođendansku proslavu.

     

    DELFI

    Gošća povodom drugog rođendana biće bestseler autorka Mirjana Bobić Mojsilović koja će se od 18 sati družiti sa čitaocima i potpisivati svoje knjige u izdanju Lagune: „Tvoj anđeo čuvar“, „Dnevnik srpske domaćice“ i „Azbuka mog života“.

     

    Osim članskih i količinskih popusta u knjižari vas očekuje i neverovatna akcija „3 knjige za 1199 dinara“, a čitaoci će uz svaku kupovinu dobiti i poklon iz asortimana Bambi, Nescafe i Avon proizvoda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura