• KNJIGOSKOP: Čitanje i učenje uz nove tehnologije

    ZRENJANIN – U petak 12. juna, od 9.30 časova, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ biće održana prva u nizu radionica u okviru letnjeg programa biblioteke „Letnji knjigoskop“. Prvu radionicu koja nosi naziv „Nove tehnologije u fokusu“ pripremila je Biblioteka u saradnji sa Centrom stranih jezika „Focus“. Na ovoj radionici deca, uzrasta 4 i 5 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – U petak 12. juna, od 9.30 časova, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ biće održana prva u nizu radionica u okviru letnjeg programa biblioteke „Letnji knjigoskop“.

    Biblioteka tabla

    Prvu radionicu koja nosi naziv „Nove tehnologije u fokusu“ pripremila je Biblioteka u saradnji sa Centrom stranih jezika „Focus“.

    Na ovoj radionici deca, uzrasta 4 i 5 godina, imaće priliku da se zabave, prate kreativan i interaktivan program koji će im biti prezentovan na „Pametnoj tabli“ (Smart board). Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ ovakve radionice vidi kao način da se na mediju bliskom novim generacijama popularizuje knjiga, učenje stranih jezika, čitanje, sticanje novih znanja.

    Biblioteka poziva decu uzrasta 4 i 5 godina da prisustvuju ovom programu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura