• KNJIGA ZA VIKEND: Preporuka vaspitačice Mirele Milin

    Rubrika „Knjiga za vikend“ ni ove nedelje ne zaboravlja ljubitelje pisane reči. Drama kao žanr mnogima je omiljeno štivo jer podstiče empatiju ali i zapitanost nad stvarima i van literature. Knjiga Lusinde Rajli „Devojčica na litici“ ostavila je snažan utisak na vaspitačicu Mirelu Milin, koja je pisala za naš portal.   „Ovo je savršen roman […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KNJIGA ZA VIKEND: Preporuka vaspitačice Mirele Milin

    Rubrika „Knjiga za vikend“ ni ove nedelje ne zaboravlja ljubitelje pisane reči. Drama kao žanr mnogima je omiljeno štivo jer podstiče empatiju ali i zapitanost nad stvarima i van literature. Knjiga Lusinde Rajli „Devojčica na litici“ ostavila je snažan utisak na vaspitačicu Mirelu Milin, koja je pisala za naš portal.

     

    „Ovo je savršen roman o preispitivanju sopstvenih postupaka i ustupaka, ali i nas samih. Koliko smo spremni da se žrtvujemo i da li smo uopšte spremni da u životu prihvatimo sve što nam se dešava?

     

    Tragamo i lutamo tražeći sebe, dok život prolazi pored nas kao voz koji svaki novi događaj prikači kao još jedan životno iskustveni vagon.

     

    Ako želite da otkrijete tajnu ove čarobne knjige, da rešite misteriju preplitanja korena prošlosti jedne porodice, ako želite da poverujete da sudbina uvek umeša svoje prste i određuje svoj pravac, onda će vam ovaj romantični, uzbudljiv i nadahnuti roman pripremiti očaravajući trenutak kada rešite da zaplovite stranicama od kojih je satkan.“

     

    Priredila: Aleksandra Idvorjan

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura