• KNJIGA ZA VIKEND: PREPORUKA UČENICE MARIJE DELIĆ

    Ove sedmice knjigu za čitaoce portala zrenjaninski.com je odabrala učenica Marija Delić. Ona se odlučila za roman „Dok nisam srela tebe“ autorke Džodžo Mojes.     „Kada sam prvi put pročitala opis knjige, pomislila sam da je u pitanju neka obična ljubavna priča, ali videvši pozitivne komentare, odlučila sam da je i ja pročitam. Roman […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KNJIGA ZA VIKEND: PREPORUKA UČENICE MARIJE DELIĆ

    Ove sedmice knjigu za čitaoce portala zrenjaninski.com je odabrala učenica Marija Delić. Ona se odlučila za roman „Dok nisam srela tebe“ autorke Džodžo Mojes.

     

    Marija Delić

     

    „Kada sam prvi put pročitala opis knjige, pomislila sam da je u pitanju neka obična ljubavna priča, ali videvši pozitivne komentare, odlučila sam da je i ja pročitam. Roman govori o Luizi Klark i Vilu Trejnoru: veseloj devojci koja nakon gubitka posla postaje negovateljica Vilu, koji je posle saobraćajne nezgode ostao nepokretan i koji je izgubio želju za životom. Knjiga govori o ozbiljnim problemima koje možda ima neko od nas, ili neko iz naše okoline.

     

    Džodžo Mojes, autorka ovog romana nam, osim ljubavi, potpuno istinito i realno opisuje stanje današnjice i približava nam pogled na svet invalida i probleme da kojima se susreću.

     

    Čitajući knjigu, ne možete ostati ravnodušni jer ona pokreće vrlo značajna pitanja o kojima svako od nas treba da razmisli, a jedno od najvažnijih glasi: da li smo zapravo svesni toga koliko je život lep, čak i onda kada nije sve onako kako smo zamislili? Roman ne pruža čitaocu kraj kakav on želi. Nema srećnog kraja koji bi nam većina autora poklonila. Nije klasičan ljubavni roman, već nešto mnogo realnije. Knjiga će ostaviti veliki utisak na vas, i nateraće da je ne ispuštate iz ruku do kraja. I zapitaćete se: da li smo dovoljni srećni?“

     

    Priredila: Aleksandra Idvorjan

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura