• KNJIGA ZA VIKEND: Preporuka studenta ekonomije Zorana Davidovca

    Knjiga koju vam preporučujemo ove nedelje jeste biografija nastala nakon više od četrdeset intervjua – kako sa čovekom koji je centralna tema ove knjige, tako i sa ljudima iz njegove okoline. Knjigu o Stivu Džobsu za naš portal preporučio je Zoran Davidovac, student ekonomije.   „Moja preporuka za ovaj vikend je biografija velikog vizionara i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KNJIGA ZA VIKEND: Preporuka studenta ekonomije Zorana Davidovca

    Knjiga koju vam preporučujemo ove nedelje jeste biografija nastala nakon više od četrdeset intervjua – kako sa čovekom koji je centralna tema ove knjige, tako i sa ljudima iz njegove okoline. Knjigu o Stivu Džobsu za naš portal preporučio je Zoran Davidovac, student ekonomije.

     

    „Moja preporuka za ovaj vikend je biografija velikog vizionara i tvorca – u pitanju je knjiga „Stiv Džobs“ koju je napisao Volter Ajzakson. Stiv je jedan od najvećih kreatora naših svakodnevnih aktivnosti i rutina a da toga često nismo ni svesni.

     

    Koliko zaista znamo o čoveku koji je uspeo da sprovede revoluciju u gotovo svim najjačim industrijama na svetu: kompjuterskoj, muzičkoj, filmskoj i mobilnoj? Kako je usvojeno dete američke porodice iz srednje klase, iz svoje garaže „ulubilo univerzum“ digitalnog sveta, a da je pritom o računarima znalo koliko i prosečan srednjoškolac?

     

    Čitajući ovu knjigu upoznaćete se sa čovekom čije ideje su promenile način razmišljanja milionima ljudi, čija surovost nije poznavala granice, ali isto tako sa čovekom od koga možete naučiti da ONI KOJI SU DOVOLJNO LUDI DA MISLE DA MOGU DA PROMENE SVET, TO OBIČNO I UČINE!“

     

    Priredila: Aleksandra Idvorjan

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura