• KNjIGA ZA VIKEND: PREDLOG SANjE VRZIĆ

    Čitajte uz pomoć sagovornika portala „Zrenjaninski“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Ove nedelje čitaocima portala „Zrenjaninski“ knjigu predlaže Sanja Vrzić, viša kustoskinja, zadužena za odnose sa javnošću u Narodnom muzeju Zrenjanin. Ona je odabrala roman „Sudbina i komentari“ Radoslava Petkovića. 

    Sanja Vrzić
    Sanja Vrzić

    „Knjiga koju bih preporučila čitaocima portala „Zrenjaninski“ je roman Radoslava Petkovića „Sudbina i komentari“ koji trenutno čitam. Ovaj najnagrađivaniji srpski roman (Ninova i Borbina nagrada, „Meša Selimović“ i nagrada Radija B92 za roman godine) čitaoca vodi na putovanje kroz istoriju preispitujući lično i univerzalno.

    Iako još nisam dovršila čitanje uživam u svakoj stranici, a posebno me oduševljava to što ova knjiga potvrđuje moju teoriju da svaka knjiga dođe čoveku u ruke baš u trenutku koji je suđen. Sadržaj ovog romana nadovezao se na knjigu „Korčulanski đir“ moje koleginice Olivere Skoko koju sam letos čitala na moru, kao i na izložbu „Torontalska županija i njeno nasleđe“ autora Filipa Krčmara koja je nedavno završena“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura