Kultura YSLAJDER

IZLOŽENI RADOVI POLAZNIKA ŠKOLE FOTOGRAFIJE „SVETLOPIS“

skola-fotografije
Tibor Arva i Igor Nađ (Foto: Zoran Bogaroški)

ZRENJANIN – Škola fotografije „SvetlOpis“, o kojoj je naš portal objavio reportažu pre nekoliko meseci, uspešno je završila početni ciklus rada sa prvim polaznicima. Tom prilikom, u prostorijama same škole, u petak, 26. januara, upriličena je izložba fotografija čiji su autori polaznici kursa.

 

Tibor Arva i Igor Nađ (Foto: Zoran Bogaroški)

 

– Poprilično je šarolik spektar tema na izložbi i čini mi se da je ovo naša evaluacija, odnosno želja da pokažemo drugima šta smo uradili za dva meseca kursa. Mislim da su polaznici naučili ono što je trebalo i što su želeli da nauče, jer ovo je, pre svega, jedna zabava. Zbog toga su ljudi i birali teme koje im leže, ima tu i duhovitih osvrta, interesantnih zimskih pejzaža, priča sa putovanja, arhitekture, životinjskog sveta… Uspeli smo da prikažemo raznolikost polaznika i raznolikost tema – rekao je Tibor Arva, poznati zrenjaninski fotograf i glavni predavač u školi fotografije „SvetlOpis“.

 

Najmlađi polaznici Filip i Bogdan (Foto: Zoran Bogaroški)

 

Arva je još dodao da je sama izložba još jedan dobar povod za druženje, kao i da je ispunjen cilj, a to je da sami polaznici prezentuju svoje radove rodbini i prijateljima.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Drugi predavač Igor Nađ je za portal zrenjaninski.com kazao da se Tibor i on ne zaustavljaju na ovome, već da će uskoro otpočeti novi kurs za početnike, jer postoji veliko interesovanje naših sugrađana. Nađ je dodao i da će se kroz napredni kurs nastaviti rad sa onima koji su uspešno završili prvi kurs.

 

Tekst: Zoran Bogaroški

 

Foto: Igor Nađ

 

Foto: Igor Nađ
Podeli članak
sinovoz
FAM