Kultura YSLAJDER

IZLOŽENI RADOVI POLAZNIKA ŠKOLE FOTOGRAFIJE „SVETLOPIS“

skola-fotografije
Tibor Arva i Igor Nađ (Foto: Zoran Bogaroški)

ZRENJANIN – Škola fotografije „SvetlOpis“, o kojoj je naš portal objavio reportažu pre nekoliko meseci, uspešno je završila početni ciklus rada sa prvim polaznicima. Tom prilikom, u prostorijama same škole, u petak, 26. januara, upriličena je izložba fotografija čiji su autori polaznici kursa.

 

Tibor Arva i Igor Nađ (Foto: Zoran Bogaroški)

 

– Poprilično je šarolik spektar tema na izložbi i čini mi se da je ovo naša evaluacija, odnosno želja da pokažemo drugima šta smo uradili za dva meseca kursa. Mislim da su polaznici naučili ono što je trebalo i što su želeli da nauče, jer ovo je, pre svega, jedna zabava. Zbog toga su ljudi i birali teme koje im leže, ima tu i duhovitih osvrta, interesantnih zimskih pejzaža, priča sa putovanja, arhitekture, životinjskog sveta… Uspeli smo da prikažemo raznolikost polaznika i raznolikost tema – rekao je Tibor Arva, poznati zrenjaninski fotograf i glavni predavač u školi fotografije „SvetlOpis“.

 

Najmlađi polaznici Filip i Bogdan (Foto: Zoran Bogaroški)

 

Arva je još dodao da je sama izložba još jedan dobar povod za druženje, kao i da je ispunjen cilj, a to je da sami polaznici prezentuju svoje radove rodbini i prijateljima.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Drugi predavač Igor Nađ je za portal zrenjaninski.com kazao da se Tibor i on ne zaustavljaju na ovome, već da će uskoro otpočeti novi kurs za početnike, jer postoji veliko interesovanje naših sugrađana. Nađ je dodao i da će se kroz napredni kurs nastaviti rad sa onima koji su uspešno završili prvi kurs.

 

Tekst: Zoran Bogaroški

 

Foto: Igor Nađ

 

Foto: Igor Nađ
Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM