• IZLOŽBA „VAMPIRI DOLAZE“ I DOKUMENTARAC „LAV S ONOGA SVIJETA“

    Program Kulturnog centra u petak

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IZLOŽBA „VAMPIRI DOLAZE“ I DOKUMENTARAC „LAV S ONOGA SVIJETA“

     

    ZRENJANIN – Izložba Milutina Mićića „Vampiri dolaze – vampiri su došli u naše gradove (Prepoznaješ li ove vampire?)“ biće otvorena u petak, 29. aprila, u 19 časova, u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina.

    milutin-micic

    – Na ovoj izložbi možete prepoznati vampire i razmisliti o njima, o sebi. Možete razmisliti o tome kako da im se suprotstavite – navodi Mićić.

    Takođe, u petak, u maloj sali Kulturnog centra, s početkom u 20 časova, biće prikazan dokumentarni film „Lav s onoga svijeta“, scenariste, reditelja i montažera Marka Cvejića. U filmu nastupaju Lav Gregorijevič Geršman, Branka Stanković, Kac Nesa Šulimovna i Kuliš Raisa Grigorijevna.

    lav-s-onoga-svijeta

    Ovo je dokumentarna priča o savremenom svecu, proroku moderne Srbije, ideološkom i moralnom emigrantu, cirkuzantu i zabavljaču. Na svojevrstan, paganski način, kontroverzno, on reflektuje današnje društvo. Sa svojim znanjem i veštinama, mnogima predstavlja neprocenjivu utehu i jedini izlaz. Lav Geršman je antijunak srpske epopeje 21. veka.

    Ulaz je besplatan.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura