• IZLOŽBA RADOVA SA LIKOVNE KOLONIJE U ORLOVATU (VIDEO)

    ZRENJANIN – Produkcijska kuća Digital style iz Zrenjanina i portal zrenjaninski.com u narednom periodu objavljivaće video priloge u okviru projekta „Kult plus“.     Povodom obeležavanja 160 godina od rođenja Uroša Predića, a u sklopu manifestacije „Dani Uroša Predića“, pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina, a u organizaciji Mesne zajednice Orlovat, u Kulturnom centru Zrenjanina otvorena je izložba radova […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IZLOŽBA RADOVA SA LIKOVNE KOLONIJE U ORLOVATU (VIDEO)

    ZRENJANIN – Produkcijska kuća Digital style iz Zrenjanina i portal zrenjaninski.com u narednom periodu objavljivaće video priloge u okviru projekta „Kult plus“.

     

    izlozba-radova-likovne-kolonije-orlovat-ok

     

    Povodom obeležavanja 160 godina od rođenja Uroša Predića, a u sklopu manifestacije „Dani Uroša Predića“, pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina, a u organizaciji Mesne zajednice Orlovat, u Kulturnom centru Zrenjanina otvorena je izložba radova Likovne kolonije „ORLOVArT“.

     

    U okviru postavke predstavljeno je 120 slika, pedesetak autora, dosadašnjih učesnika kolonije, koja okuplja likovne stvaraoce od početka njenog rada – 1998. godine do danas.

     

    Izložba će biti otvorena do 15. decembra.

     

    Više o tome u prilogu koji smo pripremili za vas.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura