• Izložba radova nastalih na prvoj fotografskoj koloniji u Zrenjaninu

    U ponedeljak, 10. septembra, u 19 časova, u Savremenoj galeriji Zrenjanin, biće otvorena izložba radova nastalih na prvoj fotografskoj koloniji. Izložba će trajati do 27. septembra.   Prvu fotografsku koloniju organizovao je Fotografski dokumentacioni centar, u saradnji sa Savremenom galerijom Zrenjanin.   Fotografski dokumentacioni centar osnovan je radi prikupljanju i očuvanja fotografske arhivske građe i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izložba radova nastalih na prvoj fotografskoj koloniji u Zrenjaninu

    U ponedeljak, 10. septembra, u 19 časova, u Savremenoj galeriji Zrenjanin, biće otvorena izložba radova nastalih na prvoj fotografskoj koloniji. Izložba će trajati do 27. septembra.

     

    Prvu fotografsku koloniju organizovao je Fotografski dokumentacioni centar, u saradnji sa Savremenom galerijom Zrenjanin.

     

    Fotografski dokumentacioni centar osnovan je radi prikupljanju i očuvanja fotografske arhivske građe i eksponata, u cilju stvaranja Muzeja fotografije u regionu.

     

    Ovaj centar podržava i organizuje manifestacije od posebnog značaja u oblasti fotografskog stvaralaštva, izložbe, revije, susrete foto amatera  i profesinalnih fotografa.

     

    U tom smislu organizuje javne prezentacije, seminare i kurseve koji doprinose stručnom usavršavanju i obrazovanju članova i ljubitelja fotografije, samostalno ili u saradnji sa fotografskim institucijama klubovima i udruženjima.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura