Kultura

Izložba radova Mie Lukovac Arsenijević u Kulturnom centru Zrenjanina

izložba radova mie lukovac arsenijević

U utorak, 29. januara, u 19 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina biće otvorena izložba radova Mie Lukovac Arsenijević – „Renaissance through reminiscence“. Postavka će biti otvorena do 7. februara.

 

Radovi u okviru postavke urađeni su u kombinovanoj tehnici (kombinacija veza, akvarela, akvarela u olovci i kolaža na slikarskim platnima). Nastali su u periodu od 2017. do 2018. godine.

 

Izložbeni projekat „Renaissance through reminiscence“ ima za cilj kreiranje društvenog ambijenta obojenog snagom međusobnog razumevanja.

 

Mia Lukovac Arsenijević do sada je izlagala na oko 10 samostalnih i preko 26 kolektivnih izložbi. Rođena je 1985. godine u Kragujevcu. Diplomirala je 2007. godine na likovnom departmanu Akademije umetnosti u Novom Sadu, odsek slikarstvo, u klasi profesora Jovana Rakidžića. Master studije slikarstva završila je 2010. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi istog profesora. Doktorirala je 2015. godine na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, odsek Teorija umetnosti i medija.

 

Zaposlena je na Fakultetu pedagoških nauka Univerziteta u Kragujevcu od 2008. godine. Član je ULUS-a od 2008. godine.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.