• Izložba “Prva zrenjaninska fotografska kolonija” u salonu Savremene galerije

    U salonu Savremene galerije otvorena je izložba prve fotografske kolonije koju je organizovao Fotografski dokumentacioni centar u saradnji sa zrenjaninskom Savremenom galerijom.     Izložbu “Prva fotografska umetnička kolonija“ otvorili su Jovan Njegović Drndak, kustoskinja Sunčica Lambić Fenjčev i direktor Savremene galerije Dušan Radišić. Na izložbi su radovi deset fotografa a predstavljene su fotografije nastale […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izložba “Prva zrenjaninska fotografska kolonija” u salonu Savremene galerije

    U salonu Savremene galerije otvorena je izložba prve fotografske kolonije koju je organizovao Fotografski dokumentacioni centar u saradnji sa zrenjaninskom Savremenom galerijom.

     

    Prva zrenjaninska fotografska kolonija

     

    Izložbu “Prva fotografska umetnička kolonija“ otvorili su Jovan Njegović Drndak, kustoskinja Sunčica Lambić Fenjčev i direktor Savremene galerije Dušan Radišić. Na izložbi su radovi deset fotografa a predstavljene su fotografije nastale tokom boravka i rada fotografa u koloniji. Izložba će biti otvorena do 27. septembra.

     

    Prva zrenjaninska fotografska kolonija

     

    Fotografski dokumentacioni centar, osnovan je radi prikupljanju i očuvanja fotografske arhivske građe i eksponata, u cilju stvaranja Muzeja fotografije u regionu. Fotografski dokumentacioni centar podržava i organizuje manifestacije od posebnog značaja u oblasti fotografskog stvaralaštva, izložbe, revije, susrete foto amatera i profesinalnih fotografa. FDC organizuje javne prezentacije, seminare i kurseve koji doprinose stručnom usavršavanju i obrazovanju članova i ljubitelja fotografije, samostalno ili u saradnji sa fotografskim institucijama klubovima i udruženjima.

     

    Prva zrenjaninska fotografska kolonija

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura