• Izložba, predavanje i koncert u Kulturnom centru

    U petak 24. i subotu 25. aprila

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Kulturni centar Zrenjanina u saradnji sa ambasadom Republike Indije u Beogradu predstaviće zrenjaninskoj publici izložbenu postavku pod nazivom “Velelepnost indijske arhitekture”. Izložbenu postavku čine fotografije na kojima su dokumentovane slavne graditeljske tekovine Indije,  i to hramovi, tvrđave i palate, od praistorijskog doba pa sve do kraja prvog milenijuma nove ere. Svečano otvaranje izložbe je u petak 24. aprila, u 19 časova u izložbenom holu Kulturnog centra.

    Kulturni centar
    Kulturni centar

    Istog dana i u isto vreme, ali u maloj sali Kulturnog centra, biće održano predavanje na temu “Ozdravljenje od raka, promenom stila života”. Koordinator i predavač je dr Boro M. Vujasin.

    A u subotu 25. aprila, od 18.30 časova je koncert duhovne i svetovne muzike, povodom 13. horske slave Crkvenog pevačkog društva “Žene mironosice”. Učestvuju i horovi iz Pančeva, Kovina i Zrenjanina, a nastupaće na velikoj sceni Kulturnog centra. Ulaz za posetioce je besplatan.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura