• IZLOŽBA POSVEĆENA ARHITEKTURI U GRADU (VIDEO)

    ZRENJANIN – Produkcijska kuća Digital style iz Zrenjanina i portal zrenjaninski.com u narednom periodu objavljivaće video priloge u okviru projekta „Kult plus“.     Do kraja oktobra, u Kulturnom centru Zrenjanina, otvorena je izložba fotografija „Grad u arhitekturi/Arhitektura u gradu 18/17 – Bečkerek – Petrovgrad – Zrenjanin“.   Projekat je nastao kao zajednička ideja više […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IZLOŽBA POSVEĆENA ARHITEKTURI U GRADU (VIDEO)

    ZRENJANIN – Produkcijska kuća Digital style iz Zrenjanina i portal zrenjaninski.com u narednom periodu objavljivaće video priloge u okviru projekta „Kult plus“.

     

    izložba

     

    Do kraja oktobra, u Kulturnom centru Zrenjanina, otvorena je izložba fotografija „Grad u arhitekturi/Arhitektura u gradu 18/17 – Bečkerek – Petrovgrad – Zrenjanin“.

     

    Projekat je nastao kao zajednička ideja više autora koji su u okviru oblasti svog profesionalnog delovanja pažnju usmerili na modernu gradsku arhitekturu.

     

    Postavka obuhvata fotografije objekata, autora Jovana Njegovića Drndaka, koje su kao značajne mapirale i stručno obradile diplomirani inženjer arhitekture Jelka Đorđević i istoričarka umetnosti Vesna Karavida.

     

    Dizajn izložbe je uradila Danka Ječmenica.

     

    Pogledajte prilog koji smo pripremili za vas.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura