• IZLOŽBA I KONCERT U SUSRET SVETOM TRIFUNU I SVETOM VALENTINU

    NOVO MILOŠEVO – Banatski kulturni centar iz Novog Miloševa i Dom kulture opštine Novi Bečej organizuju izložbu i koncert, u susret Svetom Trifunu i Svetom Valentinu. Izložba, u okviru koje će biti priređen i koncert, otvara se 11. februara, od 19 časova, u galeriji Banatskog kulturnog centra u Novom Miloševu. U postavci će biti slike sa Međunarodne likovne kolonije „Tiska akademija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IZLOŽBA I KONCERT U SUSRET SVETOM TRIFUNU I SVETOM VALENTINU

    NOVO MILOŠEVO – Banatski kulturni centar iz Novog Miloševa i Dom kulture opštine Novi Bečej organizuju izložbu i koncert, u susret Svetom Trifunu i Svetom Valentinu.

    Izložba, u okviru koje će biti priređen i koncert, otvara se 11. februara, od 19 časova, u galeriji Banatskog kulturnog centra u Novom Miloševu. U postavci će biti slike sa Međunarodne likovne kolonije „Tiska akademija akvarela“, u organizaciji Doma kulture Opštine Novi Bečej. Gošće su i pesnikinje, autorke BKC-a, Anica Garić i Ana Kovačević.

    Koncert priređuje Građansko društvo „Obzorja na Tisi“ iz Novog Bečeja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura