• ISTOG DANA OTVARANJE DVE IZLOŽBE U KULTURNOM CENTRU

    ZRENJANIN – Izložba radova polaznika Škole crtanja i slikanja za decu i odrasle biće otvorena u petak, 9. juna, u malom holu Kulturnog centra Zrenjanina, u 17 časova.     Škola crtanja postoji četiri godine i do sada ju je pohađalo oko 200 dece i odraslih. Namenjena je svima koji žele da savladaju osnovne elemente […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ISTOG DANA OTVARANJE DVE IZLOŽBE U KULTURNOM CENTRU

    ZRENJANIN – Izložba radova polaznika Škole crtanja i slikanja za decu i odrasle biće otvorena u petak, 9. juna, u malom holu Kulturnog centra Zrenjanina, u 17 časova.

     

    izložba

     

    Škola crtanja postoji četiri godine i do sada ju je pohađalo oko 200 dece i odraslih. Namenjena je svima koji žele da savladaju osnovne elemente crtanja i slikanja.

     

    Na ovoj izložbi biće prikazani radovi dece i odraslih nastalih u proteklih godinu dana. Najzastupljeniji su radovi u tehnici suvi pastel, akvarel olovke i klasični akvarel i u olovci i ugljenu. Izložba je otvorena do 23. juna.

     

    Školu crtanja vodi Bojana Pisodorov.

     

    Takođe, u petak, 9. juna, u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina, u 19 časova, biće otvorena izložba radova učenika Elektrotehničke i građevinske škole „Nikola Tesla“. 

     

    Na izložbi će biti prikazani likovni i tehnički crteži, modeli, makete i animacije nastale protekle dve godine u saradnji profesora i đaka na smeru „Arhitektonski tehničar“. Koordinator izložbe je Branko Đukić, akademski slikar i profesor likovne kulture.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura