• ISPRED ZGRADE POZORIŠTA OSVANULI PLAKATI SA LJUBAVNIM PORUKAMA (FOTO)

    ZRENJANIN – Članovi marketing tima Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ Marijana Vidić i Uroš Stepanov, dizajner, povodom februarske akcije pozorišta – „Mesec ljubavi“, oplemenili su city light-ove na Trgu slobode. Ispred zgrade pozorišta se sada nalaze fotografije Jovana Njegovića Drndaka iz nekih od najpopularnijih predstava zrenjaninskog teatra, u kombinaciji sa citatima velikih književnika. Ove divne plakate, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ISPRED ZGRADE POZORIŠTA OSVANULI PLAKATI SA LJUBAVNIM PORUKAMA (FOTO)

    ZRENJANIN – Članovi marketing tima Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ Marijana Vidić i Uroš Stepanov, dizajner, povodom februarske akcije pozorišta – „Mesec ljubavi“, oplemenili su city light-ove na Trgu slobode.

    Foto: Dušan Bartolović

    Ispred zgrade pozorišta se sada nalaze fotografije Jovana Njegovića Drndaka iz nekih od najpopularnijih predstava zrenjaninskog teatra, u kombinaciji sa citatima velikih književnika.

    Foto: Dušan Bartolović

    Ove divne plakate, koji plene pažnju prolaznika, prati i akcija koja publici tokom februara omogućava da gleda predstave sa popustom. Februar je mesec ljubavi, a u pozorištu se lepše voli.

    Foto: Dušan Bartolović

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura