• „Iluzije slobode“ na alternativni način

    Festival će biti održan u Novom Bečeju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    NOVI BEČEJ – Nezavisna grupa mladih umetnika iz Novog Bečeja, Bečeja, Novog Sada i regiona pokrenula je inicijativu za održavanje alternativnog kulturno – umetničkog festivala „Iluzije slobode“ u Novom Bečeju.

    Festival će biti održan 29. i 30. maja, na više lokacija, i imaće dnevni i noćni program. U toku dnevnog programa biće realizovane radionice, performansi i tribine, dok će noćni program biti posvećen nastupima alternativnih bendova sa domaće scene i gostima iz regiona.

    Organizatori su saopštili da sredstva za održavanje festivala prikupljaju na više načina. Jedan od njih su takozvane benefit svirke, koje su do sada održane u Bečeju, zatim u Pozorišnom klubu i u Društvenom centru u Novom Sadu. Na poslednjem benefit susretu održana je tribina pod nazivom „Da li je stvarnost pobedila Njuz.net“. Učesnici tribine bili su Miroslav Kovač – Korov, Milorad Novaković i Momčilo Bakrač. Nakon tribine nastupili su novobečejski bend JKMAMKK i beogradski „Prljavi dripci“.

    Drugi vid prikupljanja sredstava za festival je kroz osvešćivanje građana o značaju reciklaže i mogućnostima iskorišćavanja sekundarnih sirovina. Tako su građani za troškove organizacije festivala mogli donirati aluminijum.

    Za sve dodatne informacije možete kontaktirati organizatore festivala preko Facebook stranice „Iluzije slobode Fest“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura