• HITOVI DOMAĆE I SVETSKE KNJIŽEVNOSTI U „NOĆI KNJIGE“

    BEOGRAD – U petak, 16. decembra, u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se jubilarna petnaesta regionalna manifestacija „Noć knjige“ pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija i to najveća do sada! Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    HITOVI DOMAĆE I SVETSKE KNJIŽEVNOSTI U „NOĆI KNJIGE“

    BEOGRAD – U petak, 16. decembra, u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se jubilarna petnaesta regionalna manifestacija „Noć knjige“ pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija i to najveća do sada!

    Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja.

    U „Noći knjige“ ekskluzivno će se pojaviti nova knjiga Mirjane Bobić Mojsilović „Tvoj anđeo čuvar“ – uzbudljiva, duhovita i potresna priča o ljubavi, ljubomori, padu i ustajanju, o gubitku i ponovnom osvajanju vlastitog života.

    Još jedno delo velikog svetskog pisca Žozea Saramaga prvi put će se pojaviti na srpskom jeziku. „Pećina“ je priča o običnim ljudima u eri globalizma, starom seoskom grnčaru, njegovoj ćerci i zetu i njihovom psu. Uz romane „Slepilo“ i „Sva imena“, „Pećina“ čini triptih kojim Saramago, na predlošku Platonove metafore o pećini, daje svoju viziju kapitalizma i sveta koji, obuzet tehnologijom, polako srlja u propast.

    Roman „Juda“ Amosa Oza je dirljiva ljubavna priča u Jerusalimu 1959, o mladiću na životnom raskršću, pritom Oz iznosi i provokativnu ideju o hrišćanstvu i izdajicama, a ne zaobilazi ni visoku cenu izraelsko – arapskog sukoba. Ovo je jedan od najuticajnijih Ozovih romana i Laguna ga prvi put objavljuje na srpskom jeziku za „Noć knjige“.

    Svetski poznati karikaturista i ilustrator Dušan Petričić kroz svoj kibicfenster posmatra svet i zemlju u kojoj živimo. Promućurni, dalekovidi i duhoviti prikazi ličnosti i događaja koji obeležavaju XXI vek u Srbiji odličan su istorijski spomenar i opomena za buduća vremena a sabrani su u knjizi „Kibicfenster“.

    „Astrološki vodič za slomljena srca“ je ljubavni roman italijanske autorke Silvije Cuke i pravi hit u regionu. Čak i ako ne verujete zvezdama, bar ponekad sigurno uzdišete pod njima!

    „Veličanstvena knjiga o životinjama“ i „Veličanstvena knjiga o dinosaurusima“, predivno ilustrovane knjige, povešće mališane na istraživačko putovanje gde će upoznati razne životinje i mnoge neobične dinosauruse. Knjiga je velikog formata i sa tvrdim koricama, a svaka ilustracija propraćena je zanimljivim informacijama!

    Ovo su samo neki od hitova koje čitaoci mogu da očekuju u Noći knjige.

    Noć knjige će se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 53 lokacije. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

    Popusti na Lagunina izdanja: za kupovinu jedne knjige biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.

    Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtu www.delfi.rs. U toku „Noći knjige“ članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za „Noć knjige“.

    Knjižara „Laguna“ nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura