• Gorući ekološki problemi na fotkama

    Izložba pod nazivom „Panta rhei“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Izložba pod nazivom „Panta rhei“ biće otvorena u četvrtak, 11. juna, u 19 časova, u Malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin.

    kaisar 006
    Ekološki problemi iz oka fotografa

    Izložba je rezultat saradnje dvojice fotografa – Aleksandra Kelića i Zorana Milovanovića, i istoričarke umetnosti Ljubice Jelisavac Katić.

    U pitanju je izložba fotografija koju priređuje Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije – ULUPUDS.

    Aleksandar Kelić i Zoran Milovanović su beogradski fotografi srednje generacije, koji imaju bogate paralelne profesionalne biografije, ali i znatnu zajedničku aktivnost. Izložbom u Zrenjaninu predstaviće kroz medij fotografije goruća pitanja vezana za ekologiju i zagađenje naše okoline. Postavka će biti dostupna publici do 6. jula.

    Kustoskinja izložbe je Ljubica Jelisavac Katić, istoričarka umetnosti, dok je nadležna kustoskinja u Narodnom muzeju Zrenjanin Mileva Šijaković, viša kustoskinja – istoričarka umetnosti.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura