• Gomex i Klik FM ponovo vodili Zrenjanince na Sajam knjiga u Beogradu

    Nastavljajući tradiciju približavanja kulturnih dešavanja Zrenjanincima, kompanija „Gomex“ je i ove godine, u saradnji sa gradskim radijom Klik FM, organizovala odlazak na Sajam knjiga u Beogradu.   Svi slušaoci koji su tačno odgovorili na pitanja postavljena u programu radija Klik FM dobili su kao nagradu put i ulaznicu na jedan od najposećenijih sajamskih događaja u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gomex i Klik FM ponovo vodili Zrenjanince na Sajam knjiga u Beogradu

    Nastavljajući tradiciju približavanja kulturnih dešavanja Zrenjanincima, kompanija „Gomex“ je i ove godine, u saradnji sa gradskim radijom Klik FM, organizovala odlazak na Sajam knjiga u Beogradu.

     

    Svi slušaoci koji su tačno odgovorili na pitanja postavljena u programu radija Klik FM dobili su kao nagradu put i ulaznicu na jedan od najposećenijih sajamskih događaja u Srbiji. Slično kao i prethodnih godina, ka Beogradu je krenuo pun autobus ljubitelja knjiga. Tu su se našli i nagrađeni slušaoci i zaposleni u kompaniji „Gomex“. Oni su, uz prigodne pakete ovog trgovinskog lanca i u dobrom društvu i prijatnom raspoloženju, proveli lep i sunčan subotnji dan. Uživali su u odličnom izboru knjiga i publikacija koje je ponudio 64. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu.

     

    Pročitajte još: Zrenjaninski kamerni orkestar izvešće „Četiri godišnja doba“

     

    Sajam je okupio više od 500 domaćih i stranih izlagača, od kojih njih 60 dolazi iz inostranstva. Organizovan je pod sloganom „Pismo = glava“, a zemlja počasni gost sajma bio je Egipat, koji je posetiocima, pored knjiga, predstavio i svoju kulturu i tradiciju. Na egipatskom štandu su bile organizovane svakodnevne radionice za slikanje i bojenje, kao i kaligrafiju.

     

    Osim Egipta, na sajmu su učestvovali i izlagači iz Rusije, Italije, Turske, Kine, Rumunije…

     

    sajam knjiga u beogradu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura