• GODIŠNJI KONCERT KULTURNO – UMETNIČKOG DRUŠTVA „ĐERĐEF“

    ZRENJANIN – Članovi kulturno umetničkog društva „Đerđef“ održaće svoj prvi godišnji koncert 5. februara, u 18.30 časova, u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Reč je o relativno mladom kulturno – umetničkom društvu koje radi dve godine. – Iako smo relativno novi na javnoj sceni, imamo itekako iskustva – kaže za portal zrenjaninski.com Milorad Đurić, predsednik […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    GODIŠNJI KONCERT KULTURNO – UMETNIČKOG DRUŠTVA „ĐERĐEF“

    ZRENJANIN – Članovi kulturno umetničkog društva „Đerđef“ održaće svoj prvi godišnji koncert 5. februara, u 18.30 časova, u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina.

    Reč je o relativno mladom kulturno – umetničkom društvu koje radi dve godine.

    – Iako smo relativno novi na javnoj sceni, imamo itekako iskustva – kaže za portal zrenjaninski.com Milorad Đurić, predsednik uprave i koreograf koji je decenijsko znanje i iskustvo stekao u KUD-u „Pionir“. – Želeli smo da ono što znamo i umemo prenesemo mladima i mislim da smo u tome uspeli, kaže Đurić i dodaje da je temelje „Đerđefa“ udarila njegova sestra Sanja, koja je dugo godina bila član, a potom radila kao koreograf u „Pioniru“.

    Na koncertu će nastupiti 80 članova, u tri uzrasne kategorije, uz pratnju orkestra.

    – Vreme je da pokažemo šta smo naučili, a godišnji koncert je kruna dosadašnjeg rada. Igraćemo od Šumadije, preko Banata do Niša, od Mačve do Resave – najavljuje Đurić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura