• Francuski humanitarac Arno Gujon biće gost Zrenjanina

    Francuski humanitarac Arno Gujon, koji godinama pomaže Srbima na Kosovu i Metohiji, biće gost Zrenjanina u petak, 9. novembra, saznaje informativni portal zrenjaninski.com.   Na književnoj večeri – predavanju pod nazivom „U potrazi za smislom“, Gujon će predstaviti svoju knjigu „Svi moji putevi vode ka Srbiji“.   Ova neobična knjiga uzbudljiva je ispovest mladog Francuza […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Francuski humanitarac Arno Gujon biće gost Zrenjanina

    Francuski humanitarac Arno Gujon, koji godinama pomaže Srbima na Kosovu i Metohiji, biće gost Zrenjanina u petak, 9. novembra, saznaje informativni portal zrenjaninski.com.

     

    Na književnoj večeri – predavanju pod nazivom „U potrazi za smislom“, Gujon će predstaviti svoju knjigu „Svi moji putevi vode ka Srbiji“.

     

    Ova neobična knjiga uzbudljiva je ispovest mladog Francuza koji svedoči o drami srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Autor opisuje Srbiju onakvu kakvu je vidi stranac koji je sopstvenu sudbinu povezao sa sudbinom Srba tako što se, iz ljubavi prema ovoj zemlji, sa suprugom Ivanom nastanio u Beogradu.

     

    Ovom prilikom, publici će se obratiti i Aleksandra Ninković Tašić, autorka knjige „Zvezdobrojci“, i Aleksandar Gajšek, autor čuvenog serijala „Agape“.

     

    Književno veče biće održano u Baroknoj sali Gradske kuće u petak, 9. novembra, s početkom u 19 časova.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura