• FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN – CIKLUS KOMEDIJE

    Sve projekcije su besplatne

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Novi ciklus Francuskog filmskog karavana – „Komedije“ počinje u sredu, 6. i četvrtak, 7. jula, kada će biti emitovan film „Gazela“ iz 2014. u režiji Mone Ašaš. Igraju: Kamij Šamu, Odri Flero, An Broše…

    francuski-filmski-karavan

    U sredu, 13. i četvrtak, 14. jula, na repertoaru je film „Vikendi“ iz 2014. u režiji An Vilasek. Igraju: Karen Vijar, Noemi Lvovski, Žak Gamblen i drugi.

    U sredu, 20. i četvrtak, 21. jula, u okviru Francuskog filmskog karavana – ciklusa „Komedije“, biće emitovan film „Kapris“ iz  2015. Režiser filma je Emanuel Mure, a u filmu igraju Viržini Efra, Anais Demustje, Loren Stoke…

    U sredu, 27. i četvrtak, 28. jula, biće emitovan film „Kraljica Monteja“ iz  2013. Režiser filma je Solveg Ansapak. Igraju: Florens Loare – Kaj, Dida Jonsdotir, Utfur Egison i drugi.

    Projekcije filmova su u maloj sali Kulturnog centra od 21 sat. Ulaz je besplatan. Filmovi su zabranjeni za mlađe od 12 godina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura