• Finale koncertne sezone u Lazarevu, nastupaju tri benda

    Finale koncertne sezone u Lazarevu, u organizaciji udruženja „RNR Zona„, biće održano u subotu, 22. decembra, u seoskom Domu penzionera, a nastupaju tri benda – Empathy Soul Project, Sukob Interesa i Mr Fuzz.   Zrenjaninski trio Empathy Soul Project je oformljen 2011. godine. Njihov zvuk predstavlja mešavinu alternativnog roka, post-panka, neopsihodelije, indie roka i noise roka. Za svoju muziku kažu da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Finale koncertne sezone u Lazarevu, nastupaju tri benda

    Finale koncertne sezone u Lazarevu, u organizaciji udruženja RNR Zona, biće održano u subotu, 22. decembra, u seoskom Domu penzionera, a nastupaju tri benda – Empathy Soul ProjectSukob Interesa i Mr Fuzz.

     

    Zrenjaninski trio Empathy Soul Project je oformljen 2011. godine. Njihov zvuk predstavlja mešavinu alternativnog roka, post-panka, neopsihodelije, indie roka i noise roka. Za svoju muziku kažu da je energija i emocija koja gradi novi svet na ruševinama starog. Kao bendove koje poštuju navode Muse i Kings of Leon. Iza sebe imaju jedan album pod nazivom „Pyrrhic Victory“ i mnogobrojne nastupe. U trećem serijalu takmičenja „Live Shot“, u organizaciji i produkciji televizije Kanal 9, proglašeni su za najbolji bend koji se pojavio u sva tri serijala. U finalu su se za titulu najboljeg benda takmičili sa bendovima The Bite i The Petting Blues Band. Žiri u sastavu Bogica Mijatović, Petar Jelić i Ivan Fece Firči jednoglasno su doneli odluku da je Empathy Soul Project zaslužio pobedu. Tom prilikom su istakli kvalitet koji bend poseduje.

     

    Zrenjaninski pankeri koji takođe funkcionišu kao trio, a okupljeni su oko imena Sukob Interesa (nekada Sepsa), objavili su već deset studijskih albuma. Oni će doneti u Lazarevo kompozicije u duhu ranog Green Day-a ili Offsping-a, s beskompromisnim tekstovima i pamtljivim refrenima. Ove godine promovišu svoj novi album pod nazivom „Klekni i voli me“. U novoj postavi benda je Vladimir Radusinović Radule, gitarista Atheist Rap-a, i to u ulozi basiste. Na albumu se pojavljuje još i Dragana Grubački, nekadašnja pevačica sastava „Oružjem protivu otmičara“ iz vremena kad su bili na vrhuncu popularnosti.

     

    Svojim modernim pristupom garažnoj psihodeliji šezdesetih godina prošlog veka, zrenjaninski sastav Mr Fuzz je kreirao svoj sopstveni sonični svet. Taj svet će predstaviti Lazarevljanima takođe u subotu, 22. decembra.

     

    Početak ovog obećavajućeg događaja zakazan je za 22 sata, a ulaz je besplatan.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura