• Dva dokumentarna filma o pijaćoj vodi biće prikazana u Kulturnom centru

    U Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina, u petak, 22. marta, s početkom u 19 časova, biće upriličene filmske projekcije i razgovor na temu pijaćih voda. Program organizuju Kino klub i Kulturni centar Zrenjanina, u okviru prikazivanja angažovanih filmova. Na ovaj način biće obeležen Svetski dan vode.   Ovom prilikom biće prikazana dva filma – grčki […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dva dokumentarna filma o pijaćoj vodi biće prikazana u Kulturnom centru

    U Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina, u petak, 22. marta, s početkom u 19 časova, biće upriličene filmske projekcije i razgovor na temu pijaćih voda. Program organizuju Kino klub i Kulturni centar Zrenjanina, u okviru prikazivanja angažovanih filmova. Na ovaj način biće obeležen Svetski dan vode.

     

    Ovom prilikom biće prikazana dva filma – grčki dokumentarac o vodosnabdevanju „Do poslednje kapi“ i dokumentarac „Zrenjaninski Rašomon“. Autori ovog drugog filma su Zrenjaninci Branislav Markuš i Robert Fai.

     

    Nakon projekcije filmova sledi diskusija u kojoj će, osim Markuša i Faija, učestvovati i Milica Lupšor, ispred udruženja „Pravo na vodu“.

     

    Filmske projekcije su deo niza aktivnosti koje inicijativa „Pravo na vodu“ tog dana organizuje širom Srbije u saradnji sa brojnim lokalnim organizacijama. Akcenat je na mestima gde je pravo na vodu najugroženije.

     

    Ulaz je besplatan.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin