• Donirajte dečije knjige koje će biti uručene socijalno ugroženoj deci

    Širom sveta, 14. februara obeležava se Međunarodni dan darivanja knjiga. Sa željom da svako dete ima svoju knjigu, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ i Crveni krst Zrenjanin pozivaju sve sugrađane da od 1. februara doniraju dečije knjige koje će 14. februara biti poklonjene deci koja su korisnici Narodne kuhinje.   Slikovnice, školsku lektiru i polovne knjige, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Donirajte dečije knjige koje će biti uručene socijalno ugroženoj deci

    Širom sveta, 14. februara obeležava se Međunarodni dan darivanja knjiga. Sa željom da svako dete ima svoju knjigu, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ i Crveni krst Zrenjanin pozivaju sve sugrađane da od 1. februara doniraju dečije knjige koje će 14. februara biti poklonjene deci koja su korisnici Narodne kuhinje.

     

    Slikovnice, školsku lektiru i polovne knjige, koje žele da poklone, sugrađani mogu doneti u Gradsku biblioteku. Tamo ih mogu priložiti u donatorsku kutiju koja se nalazi u holu biblioteke. To mogu učiniti svakog radnog dana od 7 do 19 časova, i subotom od 9 do 13 časova.

     

    Knjige mogu doneti i u prostorije Crvenog krsta (Zmaj Jovina 1a), svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura