• „Dogodilo se na današnji dan“ naziv je izložbe u Kulturnom centru

    Izložba „Dogodilo se na današnji dan“, likovne umetnice Anđele Micić, biće otvorena u petak, 29. juna, u 19 časova, u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina.   Publici se predstavlja ciklus od 18 radova uređenih u kombinovanoj tehnici koji su nastali u periodu 2016/17. godine.   Anđela Micić je završila osnovne studije Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Dogodilo se na današnji dan“ naziv je izložbe u Kulturnom centru

    Izložba „Dogodilo se na današnji dan“, likovne umetnice Anđele Micić, biće otvorena u petak, 29. juna, u 19 časova, u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina.

     

    Publici se predstavlja ciklus od 18 radova uređenih u kombinovanoj tehnici koji su nastali u periodu 2016/17. godine.

     

    Anđela Micić je završila osnovne studije Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu (2015.), master studije na istom fakultetu (2016.) a doktorirala je na Fakultetu primenjih umetnosti u Beogradu – 2017. godine. Članica je ULUS-a. Izlagala je na preko 30 grupnih i sedam samostalnih izložbi.

     

    Ova izložba je sastavni deo njenog master rada koji je sa ovim izložbenim ciklusom dobio zaokruženu „sliku“ njenog trenutnog umetničkog interesovanja i umetničkog promišljanja – datom temom.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura