• DIPLOME ZA MALE ČITAČE (FOTO)

    Na manifestaciji „Mala čitalačka značka“ učestvovalo 359 mališana

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Danas je u Kulturnom centru održana završna svečanost „Male čitalačke značke“ koju su i ove godine organizovali Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ i Predškolska ustanova.

    Svečanost „Mala čitalačka značka“
    Svečanost „Mala čitalačka značka“

    Najuspešniji učesnici u kategoriji predškolaca koji su učestvovali u manifestaciji primili su pohvalnice i slikovnice i uživali u programu koji su za njih pripremili njihovi drugari.Ove godine u manifestaciji „Čitalačka značka“ učestvovalo je 359 dece iz 10 vrtića, kaže Jelena Đorđević Perc, piar Gradske biblioteke. – Mališani koji su redovni posetioci dečjeg odeljenja jer im biblioteka omogućava besplatan kolektivni upis, imali su zadatak da ilustruju ono što su samostalno ili uz pomoć roditelja pročitali.-

    U programu na današnjoj svečanosti učestvovali su hor vrtića „Leptirić“ sa vaspitačima Adelinom Pankarićan i Smiljkom Nenadić, mališani iz „Snežane“ uz pomoć vaspitača Jasmine Vojnović i Marije Sabo izveli su „Priču o vuku Sivkoviću“, deca iz vrtića „Neven“ sa vaspitačima Verom Liptak i Dušicom Čonka izveli su pokretno-muzičku igru „Svitac“ a mališani iz „Zvezdice“ uz podršku vaspitača Marije Glumičić muzičko – scenski prikaz „Cvrčak i mrav“.

    Na dečjem odeljenju Gradske biblioteke otvorena je izložba najuspelijih crteža koje je izabrao stručni žiri na čelu sa akademskim slikarom  Milutinom Mićićem.

    citalaci 4

    citalaci 2

    citalaci 1

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura