• Dečja manifestacija „Čitalačka značka“ bez velike završne svečanosti

    Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“, uprkos izmenjenom režimu rada, nastavlja sa realizacijom dečje manifestacije „Čitalačka značka“. To čini sa željom da se pohvali i nagradi trud svih učenika osnovnih škola koji su čitali i pisali svoje čitalačke dnevnike.   Biblioteka poziva učenike da svoje dnevnike donesu svakog radnog dana do 14 časova u Gradsku narodnu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dečja manifestacija „Čitalačka značka“ bez velike završne svečanosti

    Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“, uprkos izmenjenom režimu rada, nastavlja sa realizacijom dečje manifestacije „Čitalačka značka“. To čini sa željom da se pohvali i nagradi trud svih učenika osnovnih škola koji su čitali i pisali svoje čitalačke dnevnike.

     

    Biblioteka poziva učenike da svoje dnevnike donesu svakog radnog dana do 14 časova u Gradsku narodnu biblioteku „Žarko Zrenjanin“ i predaju bibliotekarima. To mogu da učine čak i ako nisu stigli da ih dovrše.

     

    Pročitajte još: Radna atmosfera u NP „Toša Jovanović“ uprkos praznom gledalištu

     

    „I pored toga što ove godine nećemo biti u mogućnosti da održimo veliku završnu svečanost u slavu čitanja, pripremili smo simbolične nagrade za sve učesnike ove, 37. „Čitalačke značke“, poručuju bibliotekari Dečjeg odeljenja.

     

    Podsećamo, slogan ovogodišnje „Čitalačke značke“ je „Igor i ja pričamo priču“. Preporuka je da jedna od prikazanih knjiga bude neko delo Igora Kolarova. Rok za predaju dnevnika koji je prvobitno bio 15. maja, produžen je do kraja maja.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura