• Centar „Haus Regina“ raspisao konkurs za izložbe i umetničke projekte

    Centar banatskih Švaba „Haus Regina“ iz Zrenjanina raspisao je konkurs za izložbe i umetničke projekte u svom izložbenom prostoru.   – Centar „Haus Regina“ deluje u okviru Centra banatskih Švaba. Njegova osnovna delatnost je negovanje kulturno –  istorijskog nasleđa Nemaca u Banatu. Kroz izložbe u svom galerijskom prostoru želi da pruži doprinos kulturnoj ponudi grada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Centar „Haus Regina“ raspisao konkurs za izložbe i umetničke projekte

    Centar banatskih Švaba „Haus Regina“ iz Zrenjanina raspisao je konkurs za izložbe i umetničke projekte u svom izložbenom prostoru.

     

    – Centar „Haus Regina“ deluje u okviru Centra banatskih Švaba. Njegova osnovna delatnost je negovanje kulturno –  istorijskog nasleđa Nemaca u Banatu. Kroz izložbe u svom galerijskom prostoru želi da pruži doprinos kulturnoj ponudi grada Zrenjanina i podrži afirmisane i neafirmisane umetnike, studente i sve koji se bave umetnošću. Galerija Centra „Haus Regina“ raspisuje konkurs za samostalne izložbe, autorske izložbe, kolektivne izložbe i umetničke projekte za izlagačku sezonu maj – decembar – kaže direktor ovog Centra Robert Sabo.

     

    Prijavu za konkurs sa potrebnom dokumentacijom treba poslati do 10. aprila na e-mail centarhausregina@gmail.com ili dostaviti CD odnosno DVD na adresu galerije “Centar Banatskih Švaba – Haus Regina”, (za konkurs), Žarka Zrenjanina 90, 23000 Zrenjanin.

     

    Uz prijavu neophodno je dostaviti i biografiju sa ličnim podacima, umetničku biografiju, opis projekta, tehnički zahtev projekta i od pet do deset fotografija radova.

     

    U obzir dolaze sve tehnike u okviru dvodimenzionalnog formata (obavezno uramljeni). Dimenzije su limitirane do najviše 50 puta 70 centimetara. Osim klasičnih tehnika, u obzir dolaze i sve druge kategorije, i to fotografije, ilustracije, crtež, strip…

     

    Galerija obezbeđuje prostor, tehničku podršku postavke izložbe i medijsko obaveštavanje. Galerija obezbeđuje promotivni materijal, uz mogućnost sufinansiranja kataloga. Prevoz izlagačkog materijala nije obaveza galerije.

     

    Rezultati konkursa biće poznati do 30. aprila.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura