• Božićno-novogodišnji humanitarni koncert „Praznične horske čarolije“

    Tradicionalni novogodišnji humanitarni koncert „Praznične horske čarolije” biće održan u subotu, 21. decembra, u Baroknoj sali Gradske kuće. Koncert počinje u 19 časova. Na programu su dečije pesme novogodišnjeg i božićnog karaktera.   Koncert „Praznične horske čarolije“ se održava u okviru promotivnih aktivnosti sedmog Horskog festivala „Slobodan Bursać“ koji će biti održan početkom juna 2020. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Božićno-novogodišnji humanitarni koncert „Praznične horske čarolije“

    Tradicionalni novogodišnji humanitarni koncert „Praznične horske čarolije” biće održan u subotu, 21. decembra, u Baroknoj sali Gradske kuće. Koncert počinje u 19 časova. Na programu su dečije pesme novogodišnjeg i božićnog karaktera.

     

    Koncert „Praznične horske čarolije“ se održava u okviru promotivnih aktivnosti sedmog Horskog festivala „Slobodan Bursać“ koji će biti održan početkom juna 2020. godine.

     

    Na koncertu će nam se ovog puta predstaviti Muzička škola „Aleksić” iz Zrenjanina, Hor muzičkog zabavišta „Sanjalice” udruženja „Kolegijum” (dirigent Sanja Popović), Gradski dečiji hor Kulturnog centra Zrenjanina (dirigent Senka Milisavljević) i Dečiji hor „Prepodobni Rafailo Banatski” (dirigent Jana Drašković).

     

    Pročitajte još: Borislav Đokić je otac za primer – besplatno šiša sve korisnike „Naše priče“

     

    Ulaznice za ovaj koncert su slatkiši i slane grickalice od kojih će biti napravljeni paketići namenjeni deci uzrasta od tri do šest godina sa smetnjama u razvoju, koja su polaznici Osnovne i srednje škole „9. maj”  iz Zrenjanina. Ukoliko je neko u mogućnosti da donira i igračke za decu, sve što se prikupi biće donirano ovoj školi.

     

    U ponedeljak, 23. decembra, biće organizovana podela paketića. Tom prilikom će Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju (CEKOM) izvesti novogodišnju predstavu za decu u školi.

     

    Organizatori programa su Kulturni centar Zrenjanina i KulturKick Creative Productions, a sponzor manifestacije je trgovinski lanac PerSu.

     

    praznične horske čarolije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura