• Besplatan upis predškolaca i prvaka u Gradsku narodnu biblioteku

    Ove nedelje počeo je besplatan kolektivni upis predškolaca i učenika prvih razreda zrenjaninskih osnovnih škola na Dečje odeljenje Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.   Od početka kolektivnog upisa, za dva dana, biblioteku je posetilo 150 dece, a očekuje se da do kraja školske godine preko 1.000 dece dobije na poklon svoje članske kartice.   Deca […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Besplatan upis predškolaca i prvaka u Gradsku narodnu biblioteku

    Ove nedelje počeo je besplatan kolektivni upis predškolaca i učenika prvih razreda zrenjaninskih osnovnih škola na Dečje odeljenje Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.

     

    Od početka kolektivnog upisa, za dva dana, biblioteku je posetilo 150 dece, a očekuje se da do kraja školske godine preko 1.000 dece dobije na poklon svoje članske kartice.

     

    Deca se upoznaju sa bibliotekarima, fondom Dečjeg odeljenja biblioteke, razgovaraju o priči koju im bibliotekari pročitaju, a potom saznaju kako i gde nastaju knjige kroz obilazak štamparije i knjigoveznice. Poslednjih godina deca imaju prilike da sama biraju vizuelni izgled svojih kartica.

     

    Zrenjaninska biblioteka na ovaj način nastavlja sa lepom praksom negovanja ranih čitalačkih navika, sa željom da novi korisnici dugo i rado koriste usluge biblioteke i uživaju u čitanju.

     

    besplatan kolektivni upis predškolaca

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura