• BANATSKI KULTURNI CENTAR NA MEĐUNARODNOM SAJMU KNJIGA

    NOVO MILOŠEVO – Banatski kulturni centar (BKC) iz Novog Miloševa biće, po tradiciji, jedan od izlagača na predstojećem 61. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu. – BKC će predstaviti svoju produkciju od 47 novih naslova na više jezika, autora iz zemlje i inostranstva. Izdavačka produkcija BKC karakteristična je po objavljivanju savremene poezije i proze, prevodilaštvu sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BANATSKI KULTURNI CENTAR NA MEĐUNARODNOM SAJMU KNJIGA

    NOVO MILOŠEVO – Banatski kulturni centar (BKC) iz Novog Miloševa biće, po tradiciji, jedan od izlagača na predstojećem 61. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

    knjige

    – BKC će predstaviti svoju produkciju od 47 novih naslova na više jezika, autora iz zemlje i inostranstva. Izdavačka produkcija BKC karakteristična je po objavljivanju savremene poezije i proze, prevodilaštvu sa srpskog na strane jezike i obratno, objavljivanju prvih knjiga mladih autora, objavljivanju monografija i naučnih studija, i negovanju zavičajne tradicije i stvaralaštva – kaže čelnik Banatskog kulturnog centra Radovan Vlahović, uz napomenu da rad BKC odlikuje negovanje tradicije i koncepta istorijskog multikulturalnog Banata. 

    Štand BKC-a nalaziće se u prizemlju Hale 4 Beogradskog sajma. Nova izdanja knjiga biće promovisana u salama „Borislav Pekić“ i „Vasko Popa“ (Hala 1A) 26. i 28. oktobra.

    U sredu, 26. oktobra, u 16 časova, u Sali „Vasko Popa“ – Hala 1A promovisaće se autori Banatskog kulturnog centra Radovan Vlahović, Simon Grabovac, Vojislav Milutin, Nikola Kitanović, Mile Klepić, Anica Garić, Snežana Šakić Vukadinović, Branislav Gulan, Milorad Stamenović, Ljubica Verbić, Marina Bogdanović, Miodrag Nadlački, Dragica Oličkov i Olga Jerinkić.

    Dva dana kasnije, 28. oktobra, u 20 časova, u Sali „Borislav Pekić“ – Hala 1A biće predstavljeni Mirjana Brković, Jovana Milanko, Nataša Bundalo Mikić, Ana Kovačević, Viktor Škorić, Srđan Sivčev, Marko Milošev, Ivana Papeš Bogosavljev, Slobodan Panić, Snežana Aleksić Stanojlović, Violeta Katarina Bjelogrlić, Slaviša Krstić i Sofia Magdi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura