• BANATSKA BAJKA: Program u Gradskoj bašti tokom vikenda

    Program u okviru manifestacije „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“, koja se održava u Gradskoj bašti u Zrenjaninu, biće nastavljen i ovog vikenda.   U petak, 10. avgusta, od 20 časova, biće predstavljeni turistička ponuda i potencijali Petrovca na Mlavi.   U subotu, 11. avgusta, od 20 časova, planiran je muzički program a nastupiće „Bid […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BANATSKA BAJKA: Program u Gradskoj bašti tokom vikenda

    Program u okviru manifestacije „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“, koja se održava u Gradskoj bašti u Zrenjaninu, biće nastavljen i ovog vikenda.

     

    U petak, 10. avgusta, od 20 časova, biće predstavljeni turistička ponuda i potencijali Petrovca na Mlavi.

     

    U subotu, 11. avgusta, od 20 časova, planiran je muzički program a nastupiće „Bid bend“, dok će u nedelju, 12. avgusta, u istom terminu, biti predstavljen Jankov Most, uz nastup Kulturno – umetničkog društva „Lumina“.

     

    U slučaju lošeg vremena program će biti realizovan u Baroknoj sali Gradske kuće.

     

    Podsetimo, „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“ je zajednički projekat Kulturnog centra Zrenjanina, Turističke organizacije grada Zrenjanina i IPMedia 023, uz podršku PerSu marketa.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura