• „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“ nastavlja se i ove nedelje

    Program u okviru manifestacije „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“, koja se održava u Gradskoj bašti u Zrenjaninu, nastavlja se i ove nedelje.   U utorak, 7. avgusta, s početkom u 20 časova, na programu je nastup ansambla „Gradnulički biseri“.   Za sredu, 8. avgust, od 20 sati, planirano je pesničko druženje „Banatski kulturni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“ nastavlja se i ove nedelje

    Program u okviru manifestacije „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“, koja se održava u Gradskoj bašti u Zrenjaninu, nastavlja se i ove nedelje.

     

    U utorak, 7. avgusta, s početkom u 20 časova, na programu je nastup ansambla „Gradnulički biseri“.

     

    Za sredu, 8. avgust, od 20 sati, planirano je pesničko druženje „Banatski kulturni karavan“ – Branka Jajić  sa gostima, uz muzičku pratnju Joce i Brane. A od 22 sata na programu je projekcija filma „Autoput smrti“ (Velika Britanija, Nemačka, 99’). Žanr: akcija, triler. Režija: Eran Creevy. Uloge: Nicholas Hoult, Felicity Jones, Anthony Hopkins i dr. Kraći prikaz filma: mladi putnik iz Sjedinjenih Američkih Država putuje kroz Evropu autostopom. Tokom svoje avanture naleće na dilere droge koji ga uvlače u posao. On postaje jedan od njihovih vozača, a kada odluči da pobegne od njih počinje trka na život ili smrt kroz minhenske autoputeve.

     

    Kako je najavljeno, u četvrtak,  9. avgusta, u 19 časova, CEKOM će upriličiti kreativne radionice za decu, dok će od 20 sati Dečiji centar Smajli prirediti „Zdravkovu školicu“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura