• AMIRA MEDUNJANIN NOVI ALBUM PROMOVIŠE I U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Svetski priznata pevačica sevdalinki Amira Medunjanin, nakon nedavno ispunjenog beogradskog Sava centra, nastavlja promociju novog albuma „Damar“ turnejom koja će tokom marta obuhvatiti Novi Sad, Kragujevac, Niš, Zrenjanin… Koncert u Zrenjaninu biće održan u subotu, 4. marta, na velikoj sceni Kulturnog centra. Koncert počinje u 20 časova. – Istinska emocija će uvek dotaći […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    AMIRA MEDUNJANIN NOVI ALBUM PROMOVIŠE I U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Svetski priznata pevačica sevdalinki Amira Medunjanin, nakon nedavno ispunjenog beogradskog Sava centra, nastavlja promociju novog albuma „Damar“ turnejom koja će tokom marta obuhvatiti Novi Sad, Kragujevac, Niš, Zrenjanin…

    Koncert u Zrenjaninu biće održan u subotu, 4. marta, na velikoj sceni Kulturnog centra. Koncert počinje u 20 časova.

    – Istinska emocija će uvek dotaći ljude ako slušaju pesmu otvorenog srca. Tako prava muzika svugde stiže do svojih ljudi. Ako tada krene i koja suza, to je normalno. Ljudi smo od krvi i mesa, nismo od kamena. Bitno je da verujemo rečima i osećaju koji se kroz pesmu priča. Vidimo se u martu – poručuje Amira.

    Na novom albumu „Damar“ (2016), koji je na CD-u u Srbiji objavila promoterska kuća Long Play, Amira je snimila „Kad ja pođoh na Bentbašu“, „Šta ćemo ljubav kriti“, „Vjetar ružu poljujkuje“ i druge sevdalinke i tradicionale sa naših prostora, dajući im novim aranžmanima nove obrise i boje.

    Prvi put u karijeri snimila je dve nove, autorske kompozicije – „Pjevat ćemo šta nam srce zna“ napisao je sarajevski sevdalija Damir Imamović, a druga je naslovna „Damar“ na muziku gitariste Boška Jovića i stihove Marije Karaule Krznarić.

    Karte za koncert se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanin svakog radnog dana i subotom od 10 do 12, i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 1.000 dinara, a za organizovane posete 900 dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura