• Akademski slikar Viorel Flora dane provodi u svom kućnom ateljeu

    Akademski slikar Viorel Flora dane tokom vanrednog stanja provodi u svom kućnom ateljeu.   – Moj se život nije mnogo promenio. I ranije sam najveći deo dana provodio u ateljeu za štafelajom. Promenila se atmosfera u kojoj radim. Sada sam setan, tužan i osećam da nisam u punom zaletu, u kakvom bih bio da nije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Akademski slikar Viorel Flora dane provodi u svom kućnom ateljeu

    Akademski slikar Viorel Flora dane tokom vanrednog stanja provodi u svom kućnom ateljeu.

     

    – Moj se život nije mnogo promenio. I ranije sam najveći deo dana provodio u ateljeu za štafelajom. Promenila se atmosfera u kojoj radim. Sada sam setan, tužan i osećam da nisam u punom zaletu, u kakvom bih bio da nije ove situacije – kaže za portal zrenjaninski.com Viorel Flora.

     

    On precizira da trenutno radi tri velike slike i dva portreta, što su poslovi i dogovori od ranije. Posla ima i više nego dovoljno.

     

    – U svom sam ateljeu i u svojoj kući i nemam baš mnogo prilike da govorim, pa sam se baš obradovao vašem pozivu. Zato ću ovu priliku da iskoristim da pozovem sve ljude da se koncentrišu što je najviše moguće i da izdrže. I ovome će doći kraj. Najvažnije je ne klonuti duhom. Jer, ko sad padne, teško će mu biti da se podigne – smatra slikar Viorel Flora.

     

    Pročitajte još: SNP predstavlja prvi ikada zabeležen međunarodni online koncert!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura