Jump to the website Jump to the website

ZRENJANIN – Zbog sumnje da je počinio krivično delo teške krađe u produženju, zrenjaninski osnovni javni tužilac podneo je optužni predlog protiv Š. V. (40) iz Zrenjanina.

 

zrenjaninski sud

 

Njemu se stavlja na teret da je u toku noći 27. novembra prošle godine, u Zrenjaninu, na uglu ulica Cara Dušana i Savezničke, došao do prodajnog objekta “Havana 023”, vlasništvo oštećenog G. K, a potom udarcem nogom nasilno otvorio ulazna vrata i ušao u unutrašnjost lokala. Odatle je oduzeo i prisvojio monitor i DVR snimač kamere video nadzora, ukupne vrednosti 20.000 dinara.

 

U toku iste noći je u ulici Pupinovoj 22 došao do prodajnog objekta tekstilne robe, pod nazivom “MMM”, vlasništvo oštećene B. S. iz Zrenjanina, odakle je pokušao da ukrade novac, tehničku robu i drugo. Okrivljeni je nogom udario u drveni okvir vrata, pa ih je na taj način otvorio, ali u objektu nije našao ništa od onoga što je tražio, pa ga je napustio bez plena.

 

Takođe, njemu se stavlja na teret da je u toku noći 1. decembra 2017. godine, oko 4 časa, u Skadarskoj ulici, u ugostiteljskom lokalu “Udruženje umetnika”, ukrao jedan mobilni telefon marke “Nokia 3”, vlasništvo oštećene S. D. iz Zrenjanina, koji se nalazio na stolu.


valor-v
pangas

FOTO DANA

gomex
valor
persu
gsigma
bioelektrik
pangas
zlatara malisa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*