Marketing Vesti Zrenjanin

Zrenjaninski Hotel „Vojvodina“ prati sve trendove u hotelijerstvu

zrenjaninski hotel vojvodina
Foto: Promo

Sve više ljudi poseduje kućnog ljubimca. Istraživanja pokazuju da najveći broj onih koji imaju kućnog ljubimca ne želi da se od njega razdvaja ni prilikom putovanja.

 

To znači da postoji potreba da se, osim gostiju, u hotelima smeste i njihovi kućni ljubimci.

 

Prateći trendove u hotelijerstvu, a u želji da izađe u susret potrebama svojih gostiju, zrenjaninski Hotel „Vojvodina“ je obezbedio mogućnost smeštaja i kućnih ljubimaca.

 

Kako kažu u „Vojvodini“, u hotelu je moguće smestiti malog kućnog ljubimca.

 

Za one goste koji na putovanje povedu svog kućnog ljubimca, u hotelu su spremni da izađu u susret svim potrebama i zahtevima. I obezbede punu udobnost i komfor gostima koji se ni na putovanju ne razdvajaju od svog kućnog ljubimca.

 

Pet frendli hotel, kao što je Hotel „Vojvodina“, prilagodio je svoju ponudu gostima sa kućnim ljubimcima. Takođe, ono što je jako važno, zaposleni u hotelu, gostima koji izraze želju da na putovanje povedu i svog kućnog ljubimca, pružiće kompletnu informaciju o tome kako izgleda smeštaj.

 

Kako nisu svi gosti ljubitelji čupavih ljubimaca, zrenjaninski Hotel „Vojvodina“ se trudi da jednako budu zadovoljeni interesi i jednih i drugih gostiju. Na opšte zadovoljstvo.

 

Najvažnija je higijena, a u Hotelu „Vojvodina“ se trude da higijena hotela, soba, restorana i ostalih pratećih delova objekta bude na najvišem nivou.

 

Suština je da svi gosti budu zadovoljni i da se u hotel vraćaju. A to se najbolje postiže dobrom i pravovremenom informacijom, strpljenjem, ljubaznošću i, iznad svega, profesionalnošću.

 

Zapratite Hotel „Vojvodina“ na FEJSBUKU.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM