Marketing Vesti Zrenjanin

Zrenjaninski Hotel “Vojvodina” oaza mira i udobnosti za sportiste iz celog sveta

Ispratite ovu godinu u prijatnoj atmosferi

Lepi majski dani predstavljaju idealno vreme, kako za rekreativno bavljenje sportom tako i za profesionalna takmičenja najuspešnijih sportista.

 

Tako je i naš grad ovih dana domaćin je brojnim sportistima, a oni po starom dobrom običaju odsedaju u renomiranom Hotelu „Vojvodina“

 

“Izuzetna nam je čast što smo ove godine imali priliku da ugostimo brojne sportiste iz raznih zemalja, a još veći broj sportista tek očekujemo. Uspešni mladi sportisti iz Rumunije, Izraela, Makedonije, Crne Gore i mnogih drugih zemalja već su bili naši gosti, i izuzetno nam je drago što su oni svojim dobrim raspoloženjem i vedrinom uneli svežinu i razdraganost u naš grad”, poručuju iz zrenjaninskog Hotela “Vojvodina”.

 

Gostima u hotelu, pored velikog broja jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, na raspolaganju su i hotelski restoran, kafić, a mogu koristiti i usluge hotelskog vešeraja. I naravno, svi gosti hotela imaju mogućnost da koriste prostrani parking hotela, i to besplatno.

 

“Obradovani smo činjenicom da smo već godinama unazad izbor, kako naših, tako i brojnih stranih sportista, i što nam svakim ponovnim dolaskom potvrđuju da su zadovoljni celokupnom našom uslugom. Tekvondisti, košarkaši, rvači i mnogobrojne druge reprezentacije, podelile su pobedničku atmosferu sa nama. A kakav god da je krajnji sportski rezultat, svako okupljanje uspešnih mladih ljudi predstavlja pobedu, koliko našeg grada, toliko i našeg hotela.”, ističu u Hotelu “Vojvodina”, uz poruku – Dođite da zajedno pobeđujemo!

 

Podeli članak
sinovoz
FAM