Marketing Vesti Zrenjanin

Zlatica posle tri godine dobila prodavnicu, jedinu u ovom naselju! (Foto)

persu market

Novi PerSu market, 151. po redu, a prvi u naselju Zlatica, otvoren je u subotu, 27. jula.

 

Zlatica je malo mesto sa svega 300 stanovnika, a udaljeno je od Zrenjanina 15 kilometara. Naselje ima uređenu infrastrukturu, dobre puteve, park i biciklističke staze. Međutim, ono što Zlaticu izdvaja od ostalih mesta jeste činjenica da u poslednje tri godine u njoj nije postojala nijedna prehrambena trgovina. Zato su stanovnici bili prinuđeni da svoje kupovine obavljaju u okolnim mestima.

 

„PerSu marketi, kao društveno i socijalno odgovorna kompanija, koja brine o zajednicama u kojima posluje, doneli su odluku da upravo u Zlatici izađu u susret svim kupcima i olakšaju im svakodnevni život. Na ovaj način, svih 300 meštana moći će svakodnevno da priušti sebi sve potrebne namirnice. Pri tom, više neće trošiti dodatno vreme i gorivo“, saopštili su PerSu marketi.

 

„Želja nam je da pomognemo našu zajednicu i da se približimo svim potrošačima. Hoćemo da izgradimo atmosferu u kojoj pomažemo jedni drugima, jer dobro ide u krug. Ponosni smo na sve što je naše i želimo to da negujemo. Hoćemo da pružimo dobru uslugu ne samo u velikim gradovima, već i u najmanjim i najudaljenijim mestima. Pri tom, profit nije na prvom mestu. Svaki kupac nam je važan, svaka zajednica nam je važna, a smatramo da je ovo odličan način da to i pokažemo“, poručuju iz PerSu marketa.

 

Novi market u Zlatici radiće svakog radnog dana i subotom od 7 do 20 časova, kao i nedeljom od 7 do 12 sati, a nalazi se na adresi Glavna bb.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM